STN EN 62040-1: 2009 (36 9065), Zdroje neprerušovaného napájania (UPS) Časť 1 Všeobecné a bezpečnostné požiadavky na UPS - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62040-1: 2008 vrátane EN 62040-1: 2008/Cor. Feb. 2009
Táto norma nahrádza STN EN 62040-1-1 z júna 2003 a STN EN 62040-1-2 z júna 2003 v celom rozsahu. STN EN 62040-1-1 z júna 2003 a STN EN 62040-1-2 z júna 2003 sa môžu súbežne s touto normou používať do 1.9.2011
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš.
Keywords: normy