STN EN 50085-2-2: 2009 (37 0010), Elektroinštalačné úložné kanály a elektroinštalačné uzavreté žľaby Časť 2-2 Osobitné požiadavky na elektroinštalačné úložné kanály a elektroinštalačné uzavreté žľaby určené na montáž pod podlahu, na zapustenie do podlahy alebo na montáž na podlahu - Tomo, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou EN 50085-2-2: 2008