STN EN 10120: 2009 (42 7512), Oceľové plechy a pásy na zvárané fľaše na plyn. - Filippi, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou EN 10120: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 10120 z marca 2009, ktorá nahradila STN EN 10120 z augusta 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Filippi. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy