STN EN 13348: 2009 (42 8708), Meď a zliatiny medi. Bezšvové okrúhle medené rúry na medicínske plyny alebo vákuum. - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13348: 2008