STN EN 13348: 2009 (42 8708), Meď a zliatiny medi. Bezšvové okrúhle medené rúry na medicínske plyny alebo vákuum. - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou EN 13348: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13348 z februára 2009, ktorá nahradila STN EN 13348 zo septembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy