STN EN ISO 14982: 2009 (47 0192), Poľnohospodárske a lesnícke stroje. Elektromagnetická kompatibilita. Skúšobné metódy a preberacie kritériá (ISO 14982: 1998). - Škamla, Martin; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14982: 2009
Táto norma nahrádza STN EN ISO 14982 z júna 2001 v celom rozsahu. STN EN ISO 14982 z júna 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Martin Škamla. Technická komisia: TK 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje
Keywords: normy