STN ISO 3688: 2009 (50 0210), Buničiny. Príprava laboratórnych hárkov na meranie difúzneho činiteľa odrazu v modrej oblasti spektra (belosť podľa ISO). - Sedliačik, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 3688: 1999