STN ISO 3688: 2009 (50 0210), Buničiny. Príprava laboratórnych hárkov na meranie difúzneho činiteľa odrazu v modrej oblasti spektra (belosť podľa ISO). - Sedliačik, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 3688: 1999
Norma je zrušená od 1.11.2023
Táto norma nahrádza STN 50 0224 z 28.11.1989 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Sedliačik. Technická komisia: TK 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly
Keywords: normy