STN ISO 1762: 2009 (50 0382), Papier, lepenka a buničiny. Stanovenie zvyšku (popola) po žíhaní pri teplote 525 °C. - Sedliačik, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 1762: 2001