STN ISO 2144: 2009 (50 0383), Papier, lepenka a buničiny. Stanovenie zvyšku (popola) po žíhaní pri teplote 900 °C. - Sedliačik, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 2144: 1997
Norma je zrušená od 1.9.2022
Spracovateľ: Ján Sedliačik. Technická komisia: TK 19 Buničina, papier, lepenka a papierové obaly
Keywords: normy