STN EN ISO 663: 2009 (58 8780), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie obsahu nerozpustných nečistôt (ISO 663: 2007). (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 663: 2008