STN EN ISO 663: 2009 (58 8780), Živočíšne a rastlinné tuky a oleje. Stanovenie obsahu nerozpustných nečistôt (ISO 663: 2007). - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 663: 2008
Táto norma nahrádza STN EN ISO 663 z mája 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Keywords: normy