STN EN ISO 2898-2: 2009 (64 3208), Plasty. Materiály z mäkčeného polyvinylchloridu (PVC-P) na tvárnenie a vytláčanie Časť 2 Príprava skúšobných telies a stanovenie vlastností (ISO 2898-2: 2008) - Ševcová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 2898-2: 2008