STN EN ISO 20565-1: 2009 (72 6070), Chemická analýza žiaruvzdorných výrobkov surovín obsahujúcich chróm (alternatíva k röntgenovej fluorescenčnej analýze) Časť 1 Zariadenie, reagencie, rozpúšťanie a gravimetrické určovanie oxidu kremičitého (ISO 20565-1: 2008) - Tomšů, František (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN ISO 20565-1: 2008 a má postavenie oficiálnej verzie