STN EN ISO 20565-1: 2009 (72 6070), Chemická analýza žiaruvzdorných výrobkov surovín obsahujúcich chróm (alternatíva k röntgenovej fluorescenčnej analýze) Časť 1 Zariadenie, reagencie, rozpúšťanie a gravimetrické určovanie oxidu kremičitého (ISO 20565-1: 2008) - Tomšů, František; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 12 Žiaruvzdorné materiály (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN ISO 20565-1: 2008 a má postavenie oficiálnej verzie
Táto norma spolu s STN EN ISO 20565-2 a STN EN ISO 20565-3 nahrádza STN 72 6070-1 až 72 6070-8 z 8. septembra 1981 a STN 72 6070-9 z 11. januára 1985 v celom rozsahu
Spracovateľ: František Tomšů. Technická komisia: TK 12 Žiaruvzdorné materiály
Keywords: normy