STN EN ISO 20565-2: 2009 (72 6070), Chemická analýza žiaruvzdorných výrobkov a surovín obsahujúcich chróm (alternatíva k röntgenovej fluorescenčnej analýze) Časť 2 Chemická analýza mokrou cestou (ISO 20565-2: 2008) - Tomšů, František (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN ISO 20565-2: 2008 a má postavenie oficiálnej verzie