STN EN 13163: 2009 (72 7202), Tepelnoizolačné výrobky pre budovy. Priemyselne vyrábané výrobky z expandovaného polystyrénu (EPS). Špecifikácia. - Pauliková, Anna; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 58 Tepelná ochrana budov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13163: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 13163 z júla 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Anna Pauliková. Technická komisia: TK 58 Tepelná ochrana budov
Norma je nahradená normou STN EN 13163 z júna 2013 v celom rozsahu
Keywords: normy