STN EN 13659 + A1: 2009 (74 6257), Okenice. Požiadavky na bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Panáček, Pavol; Blahuta, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13659: 2004 + A1: 2008