STN EN 13659 + A1: 2009 (74 6257), Okenice. Požiadavky na bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Panáček, Pavol; Blahuta, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13659: 2004 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 13659 z marca 2005 v celom rozsahu. STN EN 13659 z marca 2005 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Pavol Panáček, Marcel Blahuta. Technická komisia: TK 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte
Keywords: normy