STN EN 13561 + A1: 2009 (74 6258), Vonkajšie clony. Požiadavky na bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Blahuta, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13561: 2004 + A1: 2008