STN EN 13561 + A1: 2009 (74 6258), Vonkajšie clony. Požiadavky na bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Szabová, Janka; Blahuta, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13561: 2004 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 13561 z marca 2005 v celom rozsahu. STN EN 13561 z marca 2005 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Janka Szabová, Marcel Blahuta. Technická komisia: TK 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte
Keywords: normy