STN EN 12635 + A1: 2009 (74 6450), Brány a vráta. Montáž a použitie (Konsolidovaný text). - Bubelíny, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12635: 2002 + A1: 2008