STN EN 12635 + A1: 2009 (74 6450), Brány a vráta. Montáž a použitie (Konsolidovaný text). - Bubelíny, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12635: 2002 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 12635 z novembra 2003 v celom rozsahu. STN EN 12635 z novembra 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Ján Bubelíny. Technická komisia: TK 96 Otvorové výplne a ľahké obvodové plášte
Keywords: normy