STN ISO 24511: 2009 (75 0302), Činnosti týkajúce sa služieb v oblasti zásobovania pitnou vodou a odvádzania a čistenia odpadovej vody. Pokyny na riadenie verejných kanalizácií a posudzovanie ich služieb. - Ftorková, Lenka; Büchlerová, Elena; Kozáková, Alena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 24511: 2007