TNI CEN/TR 12566-5: 2009 (75 6403), Technická normalizačná informácia. Malé čistiarne odpadových vôd 50 EO Časť 5 Systémy s filtráciou predčistených odpadových vôd - Štefan, Oldřich (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN/TR 12566-5: 2008