TNI CEN/TR 12566-5: 2009 (75 6403), Technická normalizačná informácia. Malé čistiarne odpadových vôd 50 EO Časť 5 Systémy s filtráciou predčistených odpadových vôd - Štefan, Oldřich; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN/TR 12566-5: 2008
Spracovateľ: Oldřich Štefan. Technická komisia: TK 1 Vodovody a kanalizácie
Keywords: normy