STN EN 614-1 + A1: 2009 (83 3503), Bezpečnosť strojov. Zásady ergonomického navrhovania Časť 1 Terminológia a všeobecné zásady (Konsolidovaný text) - Masarovičová, Eva; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 614-1: 2006 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 614-1 z novembra 2006 v celom rozsahu. STN EN 614-1 z novembra 2006 sa môže súbežne s touto normou používať do 28.12.2009
Spracovateľ: Eva Masarovičová. Technická komisia: TK 29 Bezpečnosť strojov a ergonómia
Keywords: normy