STN EN 671-3: 2009 (92 0403), Stabilné hasiace zariadenia. Hadicové zariadenia Časť 3 Údržba hadicových navijakov s tvarovo stálou hadicou a nastenných hydrantov s plochou hadicou - Trnovec, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 671-3: 2009