STN EN 1634-2: 2009 (92 0812), Skúšanie požiarnej odolnosti a tesnosti proti prieniku dymu zostáv dverí, uzáverov a otváracích okien a prvkov stavebného kovania Časť 2 Charakterizačná skúška požiarnej odolnosti prvkov stavebného kovania - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1634-2: 2008
Spracovateľ: Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Keywords: normy