STN EN 55014-2/A2: 2009 (33 4214), Elektromagnetická kompatibilita. Požiadavky na spotrebiče pre domácnosť, elektrické náradie a podobné prístroje Časť 2 Odolnosť. Norma na skupinu výrobkov. Zmena A2 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 34 Elektromagnetická kompatibilita (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A2 STN EN 55014-2: 2002 je slovenskou verziou európskej normy EN 55014-2: 1997/A2: 2008
Spracovateľ: Technická komisia: TK 34 Elektromagnetická kompatibilita
Keywords: normy