STN EN 60810/A1: 2009 (36 0181), Svetelné zdroje do cestných vozidiel. Prevádzkové požiadavky. Zmena A1. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A1 STN EN 60810: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60810: 2003/A1: 2008