STN EN 60810/A1: 2009 (36 0181), Svetelné zdroje do cestných vozidiel. Prevádzkové požiadavky. Zmena A1. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A1 STN EN 60810: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60810: 2003/A1: 2008
Spracovateľ: Technická komisia: TK 20 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Keywords: normy