STN EN 60335-2-11/A11: 2009 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-11 Osobitné požiadavky na bubnové sušičky. Zmena A11 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A11 STN EN 60335-2-11: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-11: 2003/A11: 2008