STN EN 60335-2-75/A2: 2009 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-75 Osobitné požiadavky na komerčné výdajné zariadenia a predajné automaty. Zmena A2 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A2 STN EN 60335-2-75: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-75: 2004/A2: 2008