STN EN ISO 6330/A1: 2009 (80 0821), Textílie. Postupy domáceho prania a sušenia na skúšanie textílií (ISO 6330: 2000/Amd 1: 2008). Zmena A1. - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A1 STN EN ISO 6330: 2002 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 6330: 2000/A1: 2009