STN ISO 13715: 2009 (01 3131), Technické výkresy. Hrany presne neurčených tvarov. Slovník a označovanie. - Bronček, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou ISO 13715: 2000