STN ISO 13715: 2009 (01 3131), Technické výkresy. Hrany presne neurčených tvarov. Slovník a označovanie. - Bronček, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 62 Technické výkresy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou ISO 13715: 2000
Táto norma nahrádza STN ISO 13715 z marca 1998 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Bronček. Technická komisia: TK 62 Technické výkresy
Keywords: normy