STN ISO 7573: 2009 (01 3260), Technická dokumentácia výrobku. Súpisy položiek. - Bronček, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 62 Technické výkresy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou ISO 7573: 2008
Táto norma nahrádza STN ISO 7573 z februára 1997 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Bronček. Technická komisia: TK 62 Technické výkresy
Keywords: normy