STN EN 473: 2009 (01 5000), Nedeštruktívne skúšanie. Kvalifikácia a certifikácia pracovníkov nedeštruktívneho skúšania. Všeobecné princípy. - Paldanová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 67 Nedeštruktívne skúšanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 473: 2009
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 473 z decembra 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Iveta Paldanová. Technická komisia: TK 67 Nedeštruktívne skúšanie
Norma je nahradená normou STN EN ISO 9712 z decembra 2012 v celom rozsahu
Keywords: normy