STN EN ISO 15614-3: 2009 (05 0310), Stanovenie a schválenie postupov zvárania kovových materiálov. Skúška postupu zvárania Časť 3 Tavné zváranie nelegovaných a nízkolegovaných liatin (ISO 15614-3: 2008) - Paldanová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15614-3: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 15614-3 zo septembra 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Iveta Paldanová. Technická komisia: TK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy