STN EN ISO 15012-2: 2009 (05 0607), Zdravie a bezpečnosť pri zváraní a príbuzných procesoch. Požiadavky, skúšky a označovanie zariadenia na filtrovanie vzduchu Časť 2 Stanovenie minimálneho objemového prietoku vzduchu odsávačov a hubíc (ISO 15012-2: 2008) - Mráz, Ľuboš (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15012-2: 2008