STN EN ISO 15012-2: 2009 (05 0607), Zdravie a bezpečnosť pri zváraní a príbuzných procesoch. Požiadavky, skúšky a označovanie zariadenia na filtrovanie vzduchu Časť 2 Stanovenie minimálneho objemového prietoku vzduchu odsávačov a hubíc (ISO 15012-2: 2008) - Mráz, Ľuboš; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 15012-2: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 15012-2 zo septembra 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľuboš Mráz. Technická komisia: TK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy