STN EN ISO 14175: 2009 (05 2215), Zváracie materiály. Plyny a zmesi plynov na tavné zvárania a príbuzné procesy (ISO 14175: 2008). - Mráz, Ľuboš (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14175: 2008