STN EN ISO 14175: 2009 (05 2215), Zváracie materiály. Plyny a zmesi plynov na tavné zvárania a príbuzné procesy (ISO 14175: 2008). - Mráz, Ľuboš; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14175: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN ISO 14175 zo septembra 2008 v celom rozsahu, ktorá od 1.9.2008 nahradila STN EN 439 z mája 1997
Spracovateľ: Ľuboš Mráz. Technická komisia: TK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy