STN EN 12245: 2009 (07 8513), Fľaše na prepravu plynov. Fľaše s úplným kompozitovým obalom. - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12245: 2009