STN EN 12245: 2009 (07 8513), Fľaše na prepravu plynov. Fľaše s úplným kompozitovým obalom. - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12245: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 12245 z augusta 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Dátum účinnosti opravy normy: september 2010
Keywords: normy