STN EN 15655: 2009 (13 2076), Rúry, tvarovky a príslušenstvo z tvárnej liatiny. Vnútorná polyuretánová výstelka rúr a tvaroviek. Požiadavky a skúšobné metódy. - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou veziou európskej normy EN 15655: 2009