STN EN 15655: 2009 (13 2076), Rúry, tvarovky a príslušenstvo z tvárnej liatiny. Vnútorná polyuretánová výstelka rúr a tvaroviek. Požiadavky a skúšobné metódy. - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou veziou európskej normy EN 15655: 2009
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 1 Vodovody a kanalizácie
Keywords: normy