STN EN 13524 + A1: 2009 (27 8327), Stroje na údržbu pozemných komunikácií. Bezpečnostné požiadavky (Konsolidovaný text). - Volčková, Antónia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13524: 2003 + A1: 2009