STN EN 15532: 2009 (30 9001), Bicykle. Terminológia. - Sulík, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 33 Cestné vozidlá (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15532: 2008
Spracovateľ: Štefan Sulík. Technická komisia: TK 33 Cestné vozidlá
Dátum účinnosti opravy normy: júl 2013
Keywords: normy